dinsdag 17 april 2012

En we zijn weer begonnen!

Voor veel mensen start het buitenduikseizoen met paaseieren zoeken onderwater of soortgelijke activiteiten. Droogpakduikers en bikkels even buiten beschouwing gelaten natuurlijk. Dit paasweekend zijn we druk geweest met het bezoeken van 2 openingen in het zuiden des lands. In Eindhoven ging Scubacity open op het nieuwe adres. Ze zijn nu 100 meter verderop te vinden aan de Limburglaan 1. Een grote, complete shop voor duikers, boarders en andere beachfunlovers. Naast de bekende, maar grotere duikshop is er nu een officiele Boardriders shop van Quicksilver. Compleet met loungehoek, bar etc. Daarnaast kregen we vandaag de bevestiging van PADI dat Scubacity nu een 5* IDC Center is. Wil je kennis komen maken met de nieuwe mogelijkheden die dat biedt, kom dan langs op de PADI Pro Night op 25 mei. Op deze avond zullen de regionale manager van PADI en de Course Director informatie verschaffen over de Pro opleidingen en het PADI examen. Daarnaast zijn er instructeurs aanwezig om vragen te beantwoorden en krijg je via een skypesessie met het buitenland inzicht in het echte leven van een PADI duikinstructeur op een tropisch eiland.  Een hele mooie complete nieuwe watersport en beachwinkel in Eindhoven dus, met super opleidingsmogelijkheden.
Voor de 2e opening van het paasweekend zijn we naar Limburg gereden. Enjoy Diving Nederland heeft daar een vestiging geopend op Resort Marina Oolderhuuske bij Roermond. Zij hebben hier alle opleidingsfaciliteiten op 1 park samengebracht. Dus zwembad, theorie en buitenwater allemaal bij elkaar. Ideaal dus om opleidingen te verzorgen. Voor informatie kun je terecht op de website van Enjoy Diving.
Heel veel succes en plezier toegewenst aan het team van Scubacity en dat van Enjoy Diving op de nieuwe locaties. Rest me alleen nog de vraag wat jullie als opening van het duikseizoen hebben gedaan of gaan doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten