dinsdag 10 april 2012

Blog Divestar online!

Pasen is voorbij en het grote, digitale Divestar-ei is uitgebroed. Na enkele weken van trial & error is dan eindelijk de Blog van Divestar online. Zoals jullie allemaal wel weten is trial & error een erkende manier van leren. Vaak werkt het uiteindelijk wel, maar of het efficient is laat ik even in het midden ;-)
Een manier die veel effectiever is, is leren van elkaar. Dat is ook de reden dat we deze blog starten. Misschien kunnen jullie je nog wel herinneren hoe het is als je voor de eerste keer les gaat geven. Het echte leven is vaak toch net even anders dan wat je in je IDC geleerd hebt. In deze blog zullen we aandacht besteden aan de dingen die je als Instructeur of Divemaster prima kunt gebruiken in het echte leven. We hopen dan ook op reacties van jullie, zodat we er een interactief geheel van kunnen maken.

Wat kun je hier allemaal tegenkomen? Filmpjes die je aan je cursisten kunt laten zien, je vindt hier een selectie van filmpjes die wij super gaaf vinden en die voor ons de lifestyle van het duiken weergeven. Ook zullen hier te zijner tijd een aantal instructievideo's verschijnen. Interessante links, opleidingsinformatie, food for thought, uitnodigingen voor events en een mogelijkheid om je vragen via skype aan ons voor te leggen. Deze blog is voor iedereen toegankelijk, hoewel we natuurlijk wel vanuit een PADI en DAN achtergrond de informatie verstrekken.

Wij hopen dan ook op reacties van jullie kant om deze blog interactief en interessant te houden. Heb je een vraag of een interessant onderwerp waarvan je denkt dat ie goed past op ons blog? Stuur hem door en misschien is dat het onderwerp voor de volgende post.

Veel leesplezier en tot snel, onder water, aan de waterkant of via de electronische weg!
Groetjes Davy en Maike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten